Uw partner voor arbo, veiligheid en hygiëne

Ademhalingsbescherming

Sommige klussen in de land- en tuinbouw vinden plaats in een stoffige omgeving. Of wellicht gebruikt u chemische gewasbeschermings- of reinigingsmiddelen. In dat geval wilt u uzelf en uw personeel beschermen met een masker, dat geschikt is voor die betreffende klus. Daarom bieden wij u diverse stofmaskers, halfgelaats- en volgelaatsmaskers van o.a. 3M en Drager.

Diverse maskers

Stofmaskers zijn er in 3 klassen, met of zonder uitademventiel. De half- en volgelaatsmaskers zijn voorzien van vervangbare filters, zodat u voor alle werkzaamheden het juiste filter kunt gebruiken. Wij adviseren u om tijdig het filter te verwisselen voor een optimale bescherming.

Van het merk North leveren wij vervangbare stofmaskers. Deze stofmaskers sluiten net zo goed af als een halfgelaatsmasker. Verder hebben we van het merk North volgelaatsmaskers en aangeblazen systemen in ons assortiment.

Masker ‘APK’dagen
Niet alleen leveren wij u maskers en aanblaassystemen met bijbehorende stof- en gas/dampfilters, veiligheidsbrillen, handschoenen, spuitoveralls etc. Ook voor het onderhoud van uw ademhalingsbeschermingsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. De GO-partners organiseren jaarlijks de Masker ‘APK’ dagen. Tijdens deze dagen staan er testunits bij onze bedrijven. U kunt uw vol- en halfgelaatsmaskers van 3M, Dräger, Spasciani, Auer, Compact air en North brengen of laten ophalen. Deze worden door ons uitvoerig gereinigd, getest op lekdichtheid en gekeurd. Daarbij vervangen we oude filters en versleten of kapotte onderdelen, waar mogelijk.

Ook aanblaassystemen, zoals Compact-air en aanverwante systemen, testen we voor u.

Keuringsrapport
U ontvangt van de maskerkeuring een uitgebreid keuringsrapport, dat u kunt tonen bij bezoek van de arbeidsinspectie. Wilt u ook uw maskers en aanblaassystemen laten keuren? Kom dan eens langs tijdens de Masker ‘APK’ dagen.