Uw partner voor arbo, veiligheid en hygiëne

Bedrijfskleding

Om lekker te kunnen werken moet werkkleding goed passen en meebewegen. Voor een eenduidige uitstraling van uw bedrijf steekt u uw personeel in bedrijfskleding met herkenbare kleuren.

Voor de levering van bedrijfskleding op maat bent u bij Handelsonderneming Klep aan het juiste adres. Wij bieden u diverse kwaliteitsmerken bedrijfskleding in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook kunnen wij de kleding bedrukken met uw eigen logo.

Hoogwaardige werk- en veiligheidskleding

Wij bieden u allerhande broeken, jassen en parka’s, overalls, Amerikaanse overalls, regenkleding, shirts en truien etc. van de volgende leveranciers:

  • Snickers
  • Fristads
  • Havep
  • Texowear
  • Dolfing
  • Tricorp

Snickers en Fristads zijn merken met hoogwaardige werk- en veiligheidskleding uit Zweden. Zij bieden voor vrijwel alle werkzaamheden pasklare oplossingen op het gebied van werk- en veiligheidskleding. Wij hebben van Fristads en Snickers o.a. broeken, shirts, truien, jassen en accessoires, zoals mutsen en gsm-tasjes, in ons assortiment.

Havep is een algemeen bekende Nederlandse producent van werk- en veiligheidskleding. Van Havep bieden wij u o.a. overalls, Amerikaanse overalls, broeken en jassen aan. Voor bijna elke situatie vindt u bij ons een oplossing op maat.

Texowear is ons belangrijkste merk in ademende regenkleding. Ook bieden wij u van Texowear een compleet pakket aan RWS-werk- en regenkleding.

Voor de niet ademende regenkleding voeren wij de merken Dolfing. 

Tricorp is een dynamisch Nederlands merk. Ook zij bieden het complete pakket als het gaat om werk- en veiligheidskleding! Tricorp blinkt onder meer uit in super snelle levertijden. Hierdoor kunnen we kleding van Tricorp snel leveren. Met of zonder bedrijfslogo geborduurd of gedrukt!


Welk merk het best past bij u hangt o.a. samen met de werkzaamheden en uw voorkeur. Wij adviseren u daarom graag persoonlijk. Bel voor meer informatie over het assortiment, een passessie op uw bedrijf of advies op maat met onze arbospecialisten: René Lazeroms, tel. 076-5012831 / 06-20672144 of Gerwin Elsten tel. 076-5012831 / 06-29566759 of mail naar info@klep-agro.nl.