Asset 5
Asset 3

Voor de levering van bedrijfskleding op maat bent u bij Handelsonderneming Klep aan het juiste adres. Wij bieden u diverse kwaliteitsmerken bedrijfskleding in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook kunnen wij de kleding bedrukken met uw eigen logo.

Hoogwaardige werk- en veiligheidskleding
Wij bieden u allerhande broeken, jassen en parka’s, overalls, Amerikaanse overalls, regenkleding, shirts en truien etc. van de volgende leveranciers:

  • Tricorp
  • Snickers
  • Fristads
  • Havep
  • Texowear
  • Dolfing

Tricorp is een dynamisch Nederlands merk. Ook zij bieden het complete pakket als het gaat om werk- en veiligheidskleding! Tricorp blinkt onder meer uit in super snelle levertijden. Hierdoor kunnen we kleding van Tricorp snel leveren. Met of zonder bedrijfslogo geborduurd of gedrukt!

Snickers en Fristads zijn merken met hoogwaardige werk- en veiligheidskleding uit Zweden. Zij bieden voor vrijwel alle werkzaamheden pasklare oplossingen op het gebied van werk- en veiligheidskleding. Wij hebben van Fristads en Snickers o.a. broeken, shirts, truien, jassen en accessoires, zoals mutsen en gsm-tasjes, in ons assortiment.

Havep is een algemeen bekende Nederlandse producent van werk- en veiligheidskleding. Van Havep bieden wij u o.a. overalls, Amerikaanse overalls, broeken en jassen aan. Voor bijna elke situatie vindt u bij ons een oplossing op maat.

Texowear is ons belangrijkste merk in ademende regenkleding. Ook bieden wij u van Texowear een compleet pakket aan RWS-werk- en regenkleding.

Voor de niet ademende regenkleding voeren wij de merken Dolfing.

Kledingmanagement systeem (KMS)

Voor het bestellen van bedrijfskleding bieden we de mogelijkheid om te werken met ons kleding management systeem (KMS). Dit systeem geeft u meer overzicht over de door u te bestellen bedrijfskleding. U kunt ervoor kiezen al uw medewerkers in het systeem te zetten, voert eenmalig de maten in en vervolgens kunt u bestellingen per medewerker plaatsen zonder een apart excel bestand bij te hoeven houden. Daarnaast is het mogelijk om uw medewerkers aan de hand van een budget zelf bedrijfskleding en PBM te laten bestellen en behoudt u controle over de kosten. Wilt u meer weten over dit systeem? Neem dan contact op met Gerwin.