Pitbull Compact Loader

De Pitbull Compact Loader is een uniek product met de aandacht op veiligheid, kwaliteit en kracht. De Pitbull is compact gebouwd en zeer wendbaar. Hierdoor is hij de perfecte hulp voor zware klussen in kleine ruimtes. De lage zithoogte in combinatie met een laag dak maakt de Pitbull ook erg geschikt voor binnenwerk.

Veiligheid is één van de grootste pijlers van de Pitbull. Het lage zwaartepunt en de schommelas in combinatie met het starre knikpunt, maakt de Pitbull zeer stabiel en geschikt voor het werken op ongelijke ondergronden. Door middel van een naar achter schuivende uitvalbeveiliging wordt voorkomen dat de machinist tijdens de werkzaamheden uit de machine kan vallen. De uitvalbeveiliging blijft ten alle tijden binnen de machine waardoor onnodige schade wordt voorkomen. Standaard wordt de machine geleverd met een ROPS veiligheidsdak.

 
 

De kwaliteit van de Pitbull wordt gegarandeerd door het gebruik van de meest hoogwaardige producten. Het frame wordt vervaardigd uit hoog kwaliteit staal en er wordt enkel gebruik gemaakt van A-merk componenten. Standaard wordt de machine voorzien van onze unieke giek welke gebruik maakt van een combinatie van Z-kinematica en P-kinematica. Dit maakt de machine zeer krachtig en zorgt voor een perfecte parallelgeleiding.

Optioneel is de Pitbull Compact Loader verkrijgbaar met cabine voor het werken in alle weersomstandigheden. Een brede keuze aan banden zorgt ervoor dat de Pitbull aan allerlei soorten werk aangepast kan worden. Verder kan hij geheel naar eigen wens op kleur geleverd worden.

Product specificaties

Wheelbase (A) mm 1624
Length without bucket (B) mm 3020
Length with bucket (C) mm 3540
Seat top height (D) mm 1080
Total height (E) mm 1950-2050
Max. dumping height (F) mm 2250
Max. height with bucket (G) mm 3270
Diameter standard tyre (H) mm 850
Undermining (I) mm 30
Rollback angle (J) ⁰ 50
Dumping angle (K) ⁰ 38
Max. drive up angle (M) ⁰ 38
Min. machine width (N) mm 1220
Weight kg 2200-2500
Lifting capacity kg 1800
 
 
Meer weten over de Pitbull? Neem contact met ons op