Asset 5
Asset 3

Bedrijfskleding

Voor de levering of het bedrukken van

Voor de levering van bedrijfskleding op maat bent u bij Handelsonderneming Klep aan het juiste adres. Wij bieden u diverse kwaliteitsmerken bedrijfskleding in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook kunnen wij de kleding bedrukken met uw eigen logo

 
Hoogwaardige werk- en veiligheidskleding

Wij bieden u allerhande broeken, jassen en parka’s, overalls, Amerikaanse overalls, regenkleding, shirts en truien etc. van de volgende leveranciers:

  • Tricorp
  • Snickers
  • Fristads
  • Havep
  • Texowear
  • Dolfing
Bekijk onze blogs
Bedrijfskleding per sector

Hieronder staat een selectie sectoren waarvoor wij bedrijfskleding leveren. Per sector zijn de wensen verschillend. Buitenkleding moet aan andere eisen voldoen dan kleding voor de zorg.

Wij denken hierin graag met de klanten mee. En verzorgen binnen de huisstijl passend kleding advies

Agro

Voor buitenkleding is het belangrijk dat de kleding warm, regenbestendig en beschermend is.

Industrie

Voor het werk in de industrie is het belangrijk dat ze veel mee kunnen nemen in bijvoorbeeld hun broekzakken, en dat het voor binnen en buiten geschikt is.

Horeca

In de Horeca moet de kleding netjes en gekleed zijn.

Transport

In de transport is het belangrijk dat de kleding matcht met de bedrijfswagens en dat de kleding beschermend is.

Kledingmanagement systeem (KMS)

Voor het bestellen van bedrijfskleding bieden we de mogelijkheid om te werken met ons kleding management systeem (KMS). Dit systeem geeft u meer overzicht over de door u te bestellen bedrijfskleding. U kunt ervoor kiezen al uw medewerkers in het systeem te zetten, voert eenmalig de maten in en vervolgens kunt u bestellingen per medewerker plaatsen zonder een apart excel bestand bij te hoeven houden. Daarnaast is het mogelijk om uw medewerkers aan de hand van een budget zelf bedrijfskleding en PBM te laten bestellen en behoudt u controle over de kosten. Wilt u meer weten over dit systeem?

Neem dan contact met ons op.

 

 

Tricorp

Tricorp is een dynamisch Nederlands merk. Ook zij bieden het complete pakket als het gaat om werk- en veiligheidskleding! Tricorp blinkt onder meer uit in super snelle levertijden. Hierdoor kunnen we kleding van Tricorp snel leveren. Met of zonder bedrijfslogo geborduurd of gedrukt!

Snickers en Fristads

Snickers en Fristads zijn merken met hoogwaardige werk- en veiligheidskleding uit Zweden. Zij bieden voor vrijwel alle werkzaamheden pasklare oplossingen op het gebied van werk- en veiligheidskleding. Wij hebben van Fristads en Snickers o.a. broeken, shirts, truien, jassen en accessoires, zoals mutsen en gsm-tasjes, in ons assortiment.

Havep

Havep is een algemeen bekende Nederlandse producent van werk- en veiligheidskleding. Van Havep bieden wij u o.a. overalls, Amerikaanse overalls, broeken en jassen aan. Voor bijna elke situatie vindt u bij ons een oplossing op maat.

Texowear

Texowear is ons belangrijkste merk in ademende regenkleding. Ook bieden wij u van Texowear een compleet pakket aan RWS-werk- en regenkleding.

Dolfing

Voor de niet ademende regenkleding voeren wij de merken Dolfing.

 

Contact opnemen
Contact met Klep-Agro
Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.
Uw gegevens
Vul hieronder de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Uw bericht
Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Uw specialist
Gerwin Elsten
Klep-Safety & inkoop